Baggrund

Jeg startede inden for IT / EDB i 1971, dengang man stadig brugte hulkort, og branchen ikke var så gammel.

Jeg har så arbejdet som lønmodtager i 37 år med IT, inden jeg i efteråret 2006 i forbindelse med nedskæringer på min arbejdsplads valgte en yderst fordelagtig aftrædelsesordning.Jeg har så i en periode siden da været freelance konsulent, men er nu tilbage med at søge lønmodtagerjob, så hvis du har et lønmodtagerarbejde er du velkommen til at sende mig et mail.Jeg er ekspert inden for automatisk test, systemtest og testdesign og har stærke relaterede kompetencer inden for scripting og systemudvikling.

Jeg har arbejdet med teknologier som Rational Rose og Mercury og er vant til at have mange bolde i luften samtidig, og har ofte lavet flere vidt forskellige opgaver sideløbende.

Jeg er en problemknuser, der i mit arbejde på testområdet forstår at inkorporere det bredde erfaringsgrundlag som tidligere arbejdsområder har givet mig. Dels som programmør, med brug af en del forskellige programmeringssprog, dels med design, web programmering, PC installation og LAN supervision.

Min nyeste erfaring er på testområdet, med fokus på automatisering af test, så min erfaring i mange af programmeringssprogene er nogle år gamle, men dog ikke længere væk, end at jeg hurtig kan genopfriske dem og bruge dem.Leif Petersen